30/07/15

Freebies Template Blog Coffee Bean

Assalamualaikum w.b.t | Dah lama tak buat freebies. hari ni Mas nak berikan freebies template blog bernama "Coffee Bean" ..tak tahu nak buat tajuk apa..Maka itulah hasil tajuk untuk blog ini iaitu  "Coffee Bean" ..Kalau korang nak guna, boleh la amik freebies template blog ini...Jangan Lupa komen kalau dah guna..Ngee..Saja ja Mas nk tahu..Pape pun..Goodluck...

Tempahan Edit Blog dibuka...Pm me for info

Cara Nak Guna :
Step 1 : Template > html edit > delete semua kod >copy kod dibawah & pastekan
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"><html expr:dir='data:blog.languageDirection' xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xmlns:b='http://www.google.com/2005/gml/b' xmlns:data='http://www.google.com/2005/gml/data' xmlns:expr='http://www.google.com/2005/gml/expr'><head><b:include data='blog' name='all-head-content'/><title><data:blog.pageTitle/></title><b:skin><![CDATA[/*-----------------------------------------------Designer by: Mastura AzizURL: http://strawberrysgurls.blogspot.com/Date: 2015-----------------------------------------------*/#navbar-iframe { display: none !important; }/* Variable definitions====================<variable name="bgColor" description="Page Background Color"type="color" default="#efefef" value="#efefef"><variable name="textColor" description="Text Color"type="color" default="#333333" value="#333333"><variable name="linkColor" description="Link Color"type="color" default="#336699" value="#336699">
<variable name="headerBgColor" description="Page Header Background Color"type="color" default="transparent" value="transparent"><variable name="headerTextColor" description="Page Header Text Color"type="color" default="transparent" value="transparent"><variable name="headerCornersColor" description="Page Header Corners Color"type="color" default="transparent" value="transparent">
<variable name="mainBgColor" description="Main Background Color"type="color" default="#ffffff" value="#ffffff"><variable name="borderColor" description="Border Color"type="color" default="#cccccc" value="#cccccc"><variable name="dateHeaderColor" description="Date Header Color"type="color" default="#999999" value="#999999">
<variable name="sidebarTitleBgColor" description="Sidebar Title Background Color"type="color" default="#ffd595" value="#ffd595"><variable name="sidebarTitleTextColor" description="Sidebar Title Text Color"type="color" default="#333333" value="#333333">
<variable name="bodyFont" description="Text Font"type="font" default="normal normal 100% Verdana, Arial, Sans-serif;" value="normal normal 100% Verdana, Arial, Sans-serif;"><variable name="headerFont" description="Page Header Font"type="font" default="normal normal 210% Verdana, Arial, Sans-serif;" value="normal normal 210% Verdana, Arial, Sans-serif;">
<variable name="startSide" description="Start side in blog language"type="automatic" default="left" value="left"><variable name="endSide" description="End side in blog language"type="automatic" default="right" value="right">*/
body {background:url(http://1.bp.blogspot.com/-72TfmsfE4o4/Vboewl8FT-I/AAAAAAAACFE/4-YspyWStfY/s1600/polkadlime.gif) repeat;margin:0;color:$textcolor;font:x-small Georgia Serif;font-size/* */:/**/small;font-size: /**/small;text-align: center;}a:link {text-decoration:none;color: #D9F29B;}a:visited {text-decoration:none;color: #9BDEF2;}a img {border-width: 0;}#outer-wrapper {font: normal normal 100% Verdana, Arial, Sans-serif;;}/* Header----------------------------------------------- */#header-wrapper {margin:0;padding: 0;background-color: transparent;text-align: left;background: url(URL) no-repeat;background-position: bottom;height:350px;}#header {width: 1000px;background: url(http://2.bp.blogspot.com/-HD_vnESvSGE/VbodEH6FBOI/AAAAAAAACEw/UjmENW5Vte8/s1600/header%2Bcoffe%2Bbean.png) no-repeat;height:350px;background-position: bottom center;margin: 0 auto;background-color: transparent;color: transparent;padding: 0;font: normal normal 210% Verdana, Arial, Sans-serif;;}h1.title {margin: 0 14px .1em;line-height: 1.2em;font-size: 0px;color: transparent;}h1.title a, h1.title a:visited {color: transparent;text-decoration: none;}#header .description {display: block;margin: 0 0px;padding: 0 0 40px;line-height: 1.4em;font-size: 50%;}/* Content----------------------------------------------- */.clear {clear: both;}#content-wrapper {font-family :century gothic ;width: 1000px;margin: 0 auto;padding: 0 0 15px;text-align: left;background-color: #fff;}#main-wrapper {margin-right: 30px;width: 650px;float: right;background : transparent;display: inline; /* fix for doubling margin in IE */word-wrap: break-word; /* fix for long text breaking sidebar float in IE */overflow: hidden; /* fix for long non-text content breaking IE sidebar float */}#sidebar-wrapper {margin-left: 10px;width: 280px;float: left;background : transparent;display: inline; /* fix for doubling margin in IE */word-wrap: break-word; /* fix for long text breaking sidebar float in IE */overflow: hidden; /* fix for long non-text content breaking IE sidebar float */}/* Headings----------------------------------------------- */h2, h3 {margin: 0;}/* Posts----------------------------------------------- */.date-header {font: normal 13px Century Gothic;text-align: center;font-weight: bold;color : #fff ;background-image:url();background-position: top;line-height:12em;height: 0px;margin-top: 20px;}.post {text-align: left;background:#fff;border:0px solid #D9F29B;margin-bottom: 1em;padding:0px 7px 10px 7px}.post h3 {margin: 1.6em 0 .5em;padding: 4px 5px;text-decoration: none;text-align: center;letter-spacing:-1px;font-size:25px;font-family:  SimpleRonde;color:#D9F29B;font-weight:normal;line-height:0.8em;text-decoration:none;border-bottom: double #D9F29B;}.post h3 a, .post h3 a:visited, .post h3 strong {color:#D9F29B;display:block;font-weight:normal;text-decoration:none;}.post h3 a:hover {color:#9BDEF2;text-decoration:none;}.post div {margin: 0 0 .75em;line-height: 1.3em;}.post-footer {margin: -.25em 0 0;color: #333333;font-size: 87%;}.post-footer .span {margin-right: .3em;}.post img, table.tr-caption-container {padding: 4px;border: 0px solid #cccccc;}.tr-caption-container img {border: none;padding: 0;}.post blockquote {background-color: #FFCAE1;border-left:3px solid #F78CBC;border-right: 2px dotted #FFCAE1;border-bottom: 2px dotted #FFCAE1;border-top: 2px dotted #FFCAE1;padding: 9px;-moz-border-radius-bottomright: 10px;border-top-right-radius: 10px;border-bottom-right-radius: 10px;}.post blockquote:hover {background-image:url(url );background-position:bottom right;background-repeat:no-repeat;}margin: 0em 10px;}.post blockquote p {margin: .75em 0;}/* Comments----------------------------------------------- */#comments h4 {margin: 1em 0;color: #999999;}#comments h4 strong {font-size: 110%;}#comments-block {margin: 1em 0 1.5em;line-height: 1.3em;}#comments-block dt {margin: .5em 0;}#comments-block dd {margin: .25em 0 0;}#comments-block dd.comment-footer {margin: -.25em 0 2em;line-height: 1.4em;font-size: 78%;}#comments-block dd p {margin: 0 0 .75em;}.deleted-comment {font-style:italic;color:gray;}.feed-links {clear: both;line-height: 2.5em;}#blog-pager-newer-link {float: left;}#blog-pager-older-link {float: right;}#blog-pager {text-align: center;}/* Sidebar Content----------------------------------------------- */.sidebar h2 {font: normal 13px century gothic;font-weight: bold;color: #fff;text-align: center;background-image:url(http://1.bp.blogspot.com/-ykRFYjFRlMU/VbohJcsoaNI/AAAAAAAACFc/ssWtHP7hzgE/s1600/sidebar%2Btitle.png);background-position: top;line-height: 5em;height: 60px;margin-top: 20px;}.sidebar ul {margin: 0;padding: 0;list-style: none;}.sidebar li {margin: 0;padding-top: 0;padding-right: 0;padding-bottom: .5em;padding-left: 15px;text-indent: 0px;line-height: 1.5em;}.sidebar {color: #333333;line-height:1.3em;}.sidebar .widget {margin-bottom: 1em;}.sidebar .widget-content {text-align: left;background:#fff;border:0px solid #FFA1B7;margin-bottom: 1em;padding:0px 7px 10px 7px}/* Profile----------------------------------------------- */.profile-img {float: left;margin-top: 0;margin-right: 5px;margin-bottom: 5px;margin-left: 0;padding: 4px;border: 1px solid #cccccc;}.profile-data {margin:0;text-transform:uppercase;letter-spacing:.1em;font-weight: bold;line-height: 1.6em;font-size: 78%;}.profile-datablock {margin:.5em 0 .5em;}.profile-textblock {margin: 0.5em 0;line-height: 1.6em;}/* Footerbr /> ----------------------------------------------- */#footer {clear: both;text-align: center;color: #333333;}#footer .widget {margin:.5em;padding-top: 20px;font-size: 85%;line-height: 1.5em;text-align: left;}]]></b:skin></head>
<body><b:section class='navbar' id='navbar' maxwidgets='1' showaddelement='no'><b:widget id='Navbar1' locked='true' title='Navbar' type='Navbar'/></b:section>
<div id='outer-wrapper'><div id='wrap2'>
<!-- skip links for text browsers --><span id='skiplinks' style='display:none;'><a href='#main'>skip to main </a> |<a href='#sidebar'>skip to sidebar</a></span>
<div id='header-wrapper'><b:section class='header' id='header' maxwidgets='1' showaddelement='no'><b:widget id='Header1' locked='true' title='Hanis fanfic (Header)' type='Header'/></b:section></div><div id='content-wrapper'>
<div id='crosscol-wrapper' style='text-align:center'><b:section class='crosscol' id='crosscol'/></div><div id='main-wrapper'><b:section class='main' id='main' showaddelement='no'><b:widget id='Blog1' locked='true' title='Blog Posts' type='Blog'/></b:section></div><div id='sidebar-wrapper'><b:section class='sidebar' id='sidebar' preferred='yes'><b:widget id='Followers1' locked='false' title='Followers' type='Followers'/><b:widget id='BlogArchive1' locked='false' title='Blog Archive' type='BlogArchive'/><b:widget id='Profile1' locked='false' title='About Me' type='Profile'/><b:widget id='Attribution1' locked='false' title='' type='Attribution'/></b:section></div><!-- spacer for skins that want sidebar and main to be the same height--><div class='clear'> </div></div><!-- end content-wrapper -->
<div id='footer-wrapper'><b:section class='footer' id='footer'/></div></div></div><!-- end outer-wrapper --><b:include data='blog' name='google-analytics'/></body><center>Copyright ©2015 Label : <a href='http://strawberrysgurls.blogspot.com/search/label/freebies?max-results=8' target='_blank'>Freebies</a> | Design by <a href='http://strawberrysgurls.blogspot.com/' target='_blank'>Mastura Aziz</a></center></html>


Sekian.terima kasih..
 Serikan Raya Anda dengan Wajah yang Cerah dan Yakin
Fair and  Lovely Memelihara wajah anda sepanjang Aidilfitri

26/07/15

Review :Lipstick Kiss Proof


Assalamualaikum  w.b.t. | Hari nie Mas nak share sedikit berkaitan lipstick kiss proff dan eyeliner yang Mas beli dan simpan..Di gunakan bila mood datang sahaja..Nak digayakan diluar, confident level jatuh mendadak. Ianya sesuai digayakan oleh semua golongan except lelaki dan baby.. For the first time pakai eyeliner ni macam okay sikit..Selalu macam Kak Limah...
Ini adalah hasil kedua-dua alat make up tersebut (lipstick & eyeliner)
Eyeliner ni entah jenama apa entah..Beli dekat kedai Rm2 ...Ada 4 batang dalam plastik tu..HaHaHa....*jangan ketawa sebab Mas beli untuk sesaje sahaja.. Jimat jugak...Beli lama dah..tapi masih tersemat didalam almari keempat-empat batang eyeliner ini...

Dan ini adalah lisptick kiss proof.. Mas beli online yang ini..Rm15 include postage..Beli di facebook...Ada promosi waktu tu...Tu beli..Mas beli kod 016 ... Terkejut jugak..bila pakai wow...hahahahha...Lipstick ini kalis air... Nama pn kiss Proof..kan..Ok.itu sahaja..Sekian.

22/07/15

Riang Raya Aidilfitri 2015 Mastura Aziz

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni genaplah 6 hari kita sudah beraya...So, hari ini Mas nak share lah sedikit riang ria raya aidilfitri 2015 Mastura Aziz.. Masih segar dalam ingatan lagi, malam raya sibuk dengan itu dan ini.. nak tidur awal tak lepas-lepas jugak dengan kerja....Last tidur jam 2...Esok tu,  kalut cari baju raya nak iron dari Mak sampai ke anak..Eceh..mana ada anak lg...Anak tu gue lah...

Selepas bersiap-siap, kelam kabut semua p Masjid..takut tak ade tempat nak solat...Lepas siap solat semua...terus pergi ke balailinting kat masjid ada makan-makan sedikit..Kemudian ikut mak jalan kaki p beraya satu kampung... First p beraya rumah orang dapat duit rayaa..Malu siot waktu tu... *kenapa masih dpt duit raya...dah besar dah ni.. selepas tu, pergi ke rumah seterusnya dan seterusnya..dah penat, call driver (abg) amik balik ke rumah..
Usai, solat zohor, rehat sebentar..Petang tu pula sambung balik p beraya rumah saudara mara pulak..Macam biasa masih dapat duit raya lagi..*wajib amik sebab pak sedara bg.. Hahahaa #Gelakjahat ...selepas tu pulang ke rumah...Raya pertama seharian tiada dirumah..Malam je ada...HahAhaha.. Sakan beraya tahun ini..
Keesokannya pula..abg-abg pakat nak beraya rumah mertua pulak..Mas & mak pula, ke Baling untuk beraya dengan adik beradik belah mak pulak..Duduk di sana selama 3 hari..Waa tak leh hidup takde air..Tak tahu kenapa air tak kuat sgt..Pagi kuat, mai tgh hari setitis setitis air turun dan terus hilang..Berturut-turut lah air takde sehingga Mas pulang pada hari isnin tu..
Kat bawah ini Gambar raya adik beradik belah mak..Maksu,Makngah, Paksu, sepupu sepapat semua ada..tapi tak lengkap kesemuanya...Act..rumah kat belakang tu rumah tok...Rumah lama..tok dah takde..Rumah tu bakal dirobohkan ASAP... untuk bina rumah baru...





Alhamdulillah..sampai juga Mas dirumah pada hari isnin tu.. Seronok duk rumah...........................................................................................................Orang lain sudah mula bekerja dan mula start sesi persekolahan..gua masih lagi bercuti panjang sehingga bulan 9 ini..Indahnya hidup....

Terima Kasih Sudi Membaca. 

21/07/15

Re Edit Blog Kak Yong Legend

Salam . Selamat Malam.. Adik Naurah telah menempah utk design header dan footer,buat banner baru, tukar background dll...So..inilah hasilnya...

Header dan menutab
footer

banner 

So..utk lihat hasilnya..korang tengok kat sini - PREVIEW HERE




9/07/15

Aku Rasa Tersepit Sangat



Assalamualaikum | Kadang-kadang aku rasa tersempit, kadang-kadang sangat tersempit, kadang-kadang rasa tak best kalau tak Bw balik kawan-kawan blogger... apabila yang datang menjengah tak tinggal Link blog mereka utk dijejaki...Takpe..Nanti ada jodoh jumpa la tu link blog awok2 sekalian..Hahaha..#gurau ...


Sekian..

Tempahan Edit Blog Akak Hajar


Salam w.b.t ..Alhamdulillah siap design blog akak Hajar..Akak hajar nak blog ala-ala pastel gitu...
Dan inilah hasilnya..Nak lebih jelas, jom singgah ke blog akak Hajar..blogwalking...
header
content

footer


Untuk tempahan edit blog, boleh PM mas di Fb..


Sekian..Selamat berpuasa..

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Julai - Disember 2015

Salam ...



Jemput semua join Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Julai - Disember 2015.




Caranya mudah sahaja :


1. Masukkan BuatWanita.Blogspot.Com dalam bloglist korang.
2. Buat satu entri bertajuk Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Julai - Disember 2015
3. Copy code Disini, klik New Post dan paste dalam ruangan HTML.

Semua yang join akan masuk bloglist secara bergilir-gilir dari julai hingga disember 2015. Klik Sini untuk Senarai Peserta dan Bloglist sepanjang bulan julai hingga disember 2015. Segmen tamat bila senarai bloglist julai hingga disember tahun ni penuh.

Jom semua kita join dan support segmen ni beramai-ramai. Thanks :)

6/07/15

Hadiah Handbag


Salam w.b.t | Mas nak share sikit handbag yang Mas dapat entah tahun bila..Rasanya macam 2tahun berlalu...ke setahun lebih ...entah  Mas lupa...Mas lupa Mas dapat handbag ni sebab apa...Hahaha..Yang penting Mas nak ucapkan terima kasih kepada yang memberi Mas handbag ini. Mas suka sangat-sangat... Besar...Boleh letak kain telekung ke apa ke..kalau nak p jalan-jalan jauh kan...hehehe..Mas doakan pemberi ini sentiasa dimurahkan rezeki..Amin... Insyaallah.. jangan mare...HUHUHUHU

Sekian.



3/07/15

Kad Raya Pertama 2015

assalaamualaikum w.b.t.. Pada 3/7/2015, datang seorang posmen dirumah... 
Pinnnnnnnnnnnnnnnn.Pinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Amboi...sabaq Mr Posmen...Rasanya hadiah giveaway sudah diterima ditangan... Hmm..Pikir-pikir balik...haaa, ni mungkin kad raya dari blogger-blogger cun ni...
Tekaan ku betul belaka..Hehehe...Excited sebab nak tahu dari sape kad raya..buka-buka..Oh..dari kak zaza.dan kak sheda... Thanks akak-akak comel sekalian..Suka sangat design...Akak berdua ini sebenarnya merupakan designer juga...Kalau korang nak tengok design-design yang cantik-cantik..blog terjah ke blog hakak-hakak ini...

*kan ku simpan kad raya ini sbg kenang-kenangan..Raya 2015
Kad Raya dari Kak Zaza
Kad Raya dari Kak Sheda
ok...Nak ucap terima kasih kat kak sheda dan kak zaza sebab bagi kita kad raya ..hehhee...Masih menanti kad raya dari blogger-blogger lain..hehehhe..Mas bila la pulak nak bt kad raya..hehe

Sekian.wsalam..

Kun Anta versi Melayu

Assalamualaikum w.b.t
 lagu Kun Anta sekarang makin femes di Malaysia..Ramai la yang buat cover lagu ini..Mas nak share cover lagu Kun Anta versi Melayu..Baru paham maksudnya...hehhehe


selamat menonton..

Novel Jodohku Gadis Kampung


Jodohku Gadis Kampung | Novel ini merupakan sebuah novel karya Nieya Jalies.Diterbitkan oleh Kaki Novel. Boleh dapatkan novel ini di cawangan berhampiran kawasan anda.

Sinopsis Jodohku Gadis Kampung-nieya jalies
Salahkah dilahirkan sebagai seorang perempuan? Ayah kandung yang diharapkan dapat menumpang kasih, sedari awal telah meletakkan dirinya di tempat yang paling hina. Buat baik dianggap salah, tersilap sedikit hinaan dan makian yang diterima.

“Kalau kau hidup asyik nak menyusahkan orang lebih baik kau mati.” – Pak Latep

Biarpun hidup tanpa kasih sayang seorang ayah, Aufa sama sekali tidak menyalahkan takdir Tuhan kerana di sisinya hadir insan-insan yang tidak pernah putus memberikan sokongan dan dorongan untuk meneruskan hidup seperti ‘anak yatim’ tanpa kerelaannya sendiri.

Kehidupan mereka pada mulanya selesa kerana kakak kandungnya, Afiqah yang menyara mereka sekeluarga. Tetapi apabila kacang sudah lupakan kulit, Aufa terdesak!

Atas desakan itu, telah menemukan Aufa dengan Syed Al-Hadeef. Majikan yang bermurah hati ingin
membantunya. Dan kerana sebaris nama ini jugalah, Aufa mula kenal erti cinta, Aufa mula rasa apa itu rindu. Malangnya, masih ada sangsi di hati Aufa apabila memikirkan usianya yang masih muda untuk berumah tangga sehinggalah lelaki itu membuktikan kesungguhannya.

“Kalau tak ada apa-apa halangan abang nak hantar rombongan meminang ke rumah Aufa hujung bulan ni. Boleh?” – Hadeef

Baru ingin merasai nikmat bahagia, rumah tangga yang baru dibina musnah begitu sahaja. Harapan yang diletakkan pada si suami hancur bersama deraian air mata. Apa salahnya? Apa dosanya? Kau pergi meninggalkan diri ini terkontang-kanting menanggung hinaan orang sekeliling.

“Aufa, kamu dah mengandung ke belum? Kalau belum selamatlah. Kalau sudah kena cari pak sangguplah jawabnya.”

Di manakah bahagia yang dicari selama ini? Adakah dia dilahirkan hanya sekadar untuk merasa derita?

“Kupegang erat ikatan ini, demi meniti titian syurgawi….”


2/07/15

Novel Pungguk Rindukan Bulan


Novel Pungguk rindukan bulan_Wanis Soffya | Salam..Hai ..Dah beli dah novel ini?kalau belum boleh dapatkannya segera di kedai-kedai buku berhampiran..Kalau malas sangat beli online ja...Hehe..Segalanya di Hujung jari.

Sinopsis Novel Pungguk rindukan bulan
Tiga patah perkataan yang bagaikan belati tajam menusuk ke jantung hati Balkis Batrisyia, seorang gadis remaja yang dibelenggu oleh kisah silam orang tuanya hingga meragui status diri. Persoalan yang tidak terjawab di minda menyebabkan dirinya takut menerima cinta walau di hati pernah berbunga sayang. Firdaus dan Fikri. Dua jejaka yang muncul menagih cintanya, namun hampa. Bukan dia menolak, tetapi takdir hidup yang menentukan segala keputusan yang wujud. Sedikit sebanyak tragedi cinta yang menimpa membuat dirinya terasa tidak layak untuk melayari hidup sebagaimana gadis lain. Memiliki kekasih hati dan melayari indahnya alam percintaan.

Jika pun cinta itu hadir, pasti banyak onak dan duri yang perlu ditempuhi. Mampukah dirinya? Dan sanggupkah sang kekasih? Persoalan itu tiada jawapan dari lubuk hatinya. Yang pasti dia akan kecewa. Itu sangka hatinya. Dalam melayani kecelaruan takdir hidupnya itu, muncul Syahrain Sulaiman. Jejaka ketiga yang berusia jauh lebih matang dari dirinya cuba mendekatinya. Sedaya upaya Balkis Batrisya cuba mengelak, namun hati terpaut juga akhirnya dek keikhlasan si jejaka. Hadirnya Syahrain Sulaiman dalam hidupnya bukan sekadar sebagai kekasih tetapi juga membawa sinar lain apabila dirinya disatukan semula dengan ibu bapa dan keluarganya.

Mendung yang selama ini menyelubungi hidupnya kini menghilang sebaik terbukti status sebenar dirinya yang diragui selama ini. Hidupnya bagaikan disimbahi sinaran mentari yang tiada akhirnya. Tetapi, langit yang disangkanya cerah hingga ke petang rupa-rupanya hanya seketika. Kegembiraan yang dimiliki kini menuntut satu pengorbanan. Pengorbanan untuk kebahagiaan darah dagingnya sendiri. Pengorbanan yang bukan sedikit buat dirinya. Syahrain Sulaiman terpaksa dilepaskan demi kakaknya yang baru dikenali, yang lebih dia sayangi kini. Relakah Syahrain Sulaiman menjadi korban dan mengorbankan cinta barunya demi kekasih lama? Tegarkan Balkis Batrisya melepaskan kekasih hati hanya kerana sayangnya dia kepada kakak yang baru dikenalinya itu?

Dapatkan novel ini segera di cawangan berhampiran anda.. 
Sekian :)

1/07/15

Tempahan Edit Blog Cinta Yuyue


Salam w.b.t. Alhamdulillah..siap jgk blog Sis yuyu..jom terjah blog akak ini..


Tempahan edit blog masih dibuka...berminat boleh pm mas di facebook @ whatapp 0125403307
Full edit rm15 ya...(promosi)

Sekian..wsalam